Η παρουσίαση του Μπουφόν από την Παρί έγινε με... στιλ!

Η συμφωνία του Μπουφόν με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν γνωστή εδώ και καιρό οπότε οι πρωταθλητές Γαλλίας έδωσαν βάση στο να την παρουσιάσουν με εντυπωσιακό τρόπο. Και το πέτυχαν (VIDEOS)!

Έδωσε τα πάντα στην Γιουβέντους από το 2001 μέχρι το φετινό καλοκαίρι και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές κατακτώντας διψήφιο αριθμό τίτλων (μόνο του Champions League του... ξέφυγε), ωστόσο η απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό ήταν να αποχωρήσει για μία τελευταία μεγάλη πρόκληση.

Αυτή του την έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να τον προσεγγίζουν και να έρχονται σε συμφωνία μαζί του, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 40χρονος κίπερ έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα (9/7).

Μέχρι να γίνει αυτό όμως και για να μη μείνει κανείς παραπονούμενος από τους οπαδούς της, η Παρί τους έκανε το... χατίρι αφού επιβεβαίωσε το deal με τον θρυλικό Ιταλό πορτιέρε μέσω ευφάνταστου video.

Σε αυτό τον βλέπουμε να του παίρνει τα μέτρα κάποιος ράφτης και να μπαίνει σε δοκιμαστήριο, για να βγει όμως από αυτό... αλλαγμένος, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας...

Λίγα λεπτά μάλιστα μετά το video της Παρί Σεν Ζερμέν, ήρθε και η "απάντηση" της Γιουβέντους η οποία δημοσίευσε video με highlights του Μπουφόν με τη φανέλα της "βέκια σινιόρα" κάνοντας το εξής σχόλιο: "Ακόμα μία φορά, ευχαριστούμε για  όλα Τζανλουίτζι Μπουφόν".