Η τρομερή γκάφα του Νεϊμάρ στον... Περσικό Κόλπο!

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει χειμωνιάτικη περιοδεία στο Κατάρ και ο Νεϊμάρ κατάφερε ήδη να κάνει πάταγο στα social media. Ο λόγος όμως είναι α-πί-στευ-τος! Δείτε το VIDEO και θα καταλάβετε...

Oι κάτοικοι του Κατάρ θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και τιμή τις τελευταίες ημέρες αφού στη χώρα τους προσγειώθηκε μία από τις πιο δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη: η Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ, Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Άλβες και άλλοι πολλοί άσοι του Ουνάι Έμερι συμμετέχουν σε μία σειρά εκδηλώσεων του συλλόγου στο Κατάρ και δείχνουν να το απολαμβάνουν μέσω του οπτικοακουστικού υλικού που μας τροφοδοτεί η Παρί μέσω Twitter.

 

Εκείνος πάντως που κατάφερερε να κάνει ένα... βήμα μπροστά και να αφήσει άπαντες με το στόμα ανοιχτό είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος πάνω σε μία πλατφόρμα στον Περσικό Κόλπο κλήθηκε να κάνει ένα σουτ και τελικά του έφυγε το παπούτσι που κατέληξε στη θάλασσα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΪΜΑΡ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ... ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".