Κι όμως, ο Νεϊμάρ μπορεί να φύγει!

Ο δικηγόρος του Νεϊμάρ πέταξε... βόμβα στα ισπανικά ΜΜΕ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο πελάτης του μπορεί να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν με... κάποιο τρόπο. Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα για μπάσιμο της Ρεάλ έχουν φουντώσει.

Μία μέρα μετά τα... γιουχαρίσματα της εξέδρας προς τον Νεϊμάρ, γιατί εκτέλεσε πέναλτι ενώ έπρεπε να το πάρει ο Καβάνι έτσι ώστε να σπάσει το ρεκόρ του Ιμπραχίμοβιτς, δημοσιεύματα από την Ισπανία έβαλαν... φιτιλιές στους διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου που μεσολάβησε για να γίνει η... αρπαγή του Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα, στο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει καμία ρήτρα!

Τι σημαίνει αυτό; Πως με διάφορους νομικούς τρόπους, μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης (ή οποιαδήποτε ομάδα) να πάρει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει κάποιο... αστρονομικό ποσό.

"Στο συμβόλαιο του και μπορώ να το εγγυηθώ δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης", είπε χαρακτηριστικά, με άλλα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως στην Γαλλία υπάρχει νόμος που απαγορεύει την ύπαρξη τέτοιων ρητρών στα συμβόλαια των εργαζομένων.

Την ίδια ώρα πάντως ο Φλορεντίνο Πέρεθ... εργάζεται στο κόλπο-γκρόσο με την αρπαγή της.... αρπαγής του Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι.