Ξεκαθαρίζει με Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα ταξιδέψει στο Κατάρ μαζί με τον μάνατζερ του, ούτως ώστε να διευθετήσει το μέλλον του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεκαθαρίζει με Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς

Το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αναμένεται να αποσαφηνιστεί τις επόμενες μέρες. Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα μεταβεί στο Κατάρ μαζί με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ αλ Κελαϊφί.

Ο "Ίμπρα" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μίλαν, όντας πολύ θετικός να επιστρέψει στους "ροσενέρι". Το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους λήγει τον επόμενο χρόνο, με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 12.000.000 ευρώ. Το "βαρύ" συμβόλαιο του είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για την πρωταθλήτρια Γαλλίας, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σουηδό.

Στον αντίποδα, η Μίλαν έχει ξεκάθαρη πρόθεση να φέρει πίσω τον Σουηδό σταρ και η πρόταση της έχει δύο σκέλη. Διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 9.000.0000 ευρώ ή 3ετές με μισθό 6.000.000 ευρώ. Όλα θα εξαρτηθούν πάντως από την έκβαση των συζητήσεων του Ιμπαϊμοβιτς και του Ραϊόλα με τον ισχυρό άνδρα της Παρί, με το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Μιλανέζους να φαντάζει πολύ πιθανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK