Μετάνιωσε που υπέγραψε στην Παρί ο Νεϊμάρ!

Συναγερμός στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το ρεπορτάζ δυο κορυφαίων εφημερίδων στην Γαλλία, που θέλουν τον Νεϊμάρ να ψάχνει τρόπο για να... αποδράσει από τους "Παριζιάνους". Τι τον έχει ενοχλήσει περισσότερο και από τα γιουχαρίσματα.

PSG's Neymar reacts after falling during their French League One soccer match between Paris Saint Germain and Caen, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
neymar AP IMAGES

Δεν περνάει μέρα που να μην διαβάσουμε κάτι για τον Νεϊμάρ και τη... διαταραγμένη του σχέση με την Παρί. Είτε αυτό αφορά τον προπονητή (Έμερι), είτε τους συμπαίκτες (Καβάνι) είτε πλέον τον κόσμο της ομάδας ( τον γιούχαραν κόντρα στην Ντιζόν).

Αυτή τη φορά τόσο η Equipe όσο και η Parisien, που θεωρούνται κορυφαίες εφημερίδες στην Ευρώπη, διαρρέουν πληροφορίες από την πλευρά του Βραζιλιάνου που αναφέρουν πως ο Νεϊμάρ έχει... κουραστεί από την Ligue 1!

Συγκεκριμένα δεν αισθάνεται άνετα γιατί οι αντίπαλοι τον μαρκάρουν σκληρά έως αντιαθλητικά, ενώ το γεγονός πως τα... άκουσε από την κερκίδα γιατί δεν άφησε τον Καβάνι να εκτελέσει πέναλτι, δεν πέρασε στο ντούκου.

Οι άνθρωποι της Παρί γνωρίζουν την δυσαρέσκεια του παίκτη και ψάχνουν τρόπους για να αντιστρέψουν το κλίμα, υπό υπό τον φόβο πως θα γίνουν αυτοί... "Μπαρτσελόνα" και "Παρί" η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον καλέσουν για... αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

AP Photo/Francois Mori

News 24/7

24MEDIA NETWORK