"Μόνο έτσι μπορεί να πάει στην Ρεάλ ο Νεϊμάρ"

Ο πατέρας του Νεϊμάρ έλυσε όλες τις απορίες που αφορούν το μέλλον του γιου του και απάντησε στο ερώτημα για το πότε και πως μπορεί να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον όλοι... ξέρουν τον τρόπο.

Celtic's Leigh Griffiths, left, is conforted by PSG's Neymar at the end of a Champions League Group B soccer match between Paris St. Germain and Celtic at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Nov. 22, 2017. PSG defeated Celtic Glasgow 7-1. (AP Photo/Christophe Ena)
Celtic's Leigh Griffiths, left, is conforted by PSG's Neymar at the end of a Champions League Group B soccer match between Paris St. Germain and Celtic at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Nov. 22, 2017. PSG defeated Celtic Glasgow 7-1. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Τρεις μήνες έχει κλείσει στο Παρίσι ο Νεϊμάρ Τζούνιορ και ήδη τα γαλλικά ΜΜΕ έχουν... βομβαρδίσει τον κόσμο με... αρνητικές ειδήσεις που αφορούν τη σχέση του παίκτη τόσο με τους συμπαίκτες όσο και τον προπονητή του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα ξέσπασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Βραζιλία, αποχωρώντας μάλιστα με δακρυσμένο πρόσωπο! Στο χορτάρι βέβαια τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει πάρει "αέρα" εννέα πόντων από τη δεύτερη Μονακό, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά πέντε στα πέντε!

Στην Ισπανία, ωστόσο, επιμένουν πως ο 25χρονος επιθετικός είναι πιθανό να αλλάξει στέγη πολύ γρήγορα, βάζοντας στο... παιχνίδι την Ρεάλ Μαδρίτης που ψάχνει τον επόμενο αστέρα μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με δηλώσεις του Fox Sports τόνισε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν, όμως αποκλείει το να φύγει τώρα ο γιος του.

"Τα πράγματα αλλάζουν. Σήμερα μία μετακίνηση στην Μαδρίτη δεν βρίσκεται στο μυαλό μας και από μόνο του, το να απαντήσω εγώ, μπορεί να ανάψει φωτιές για κάτι που μοιάζει, αυτή τη στιγμή, απίθανο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν μπορώ όμως να μιλήσω για διαπραγματεύσεις μεταξύ δυο συλλόγων για τώρα ή μέσα στα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια. Το συμβόλαιο του είναι μεγάλης διάρκειας, αφού τώρα υπέγραψε στην Παρί. Είναι μόλις τρεις μήνες και ήδη κάποιοι λένε πως φεύγει. Είναι πάντα δύσκολο να απαντάς σε τέτοιες ερωτήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK