Νέος "χοντρός" καυγάς Νεϊμαρ-Καβάνι για ένα πέναλτι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν των παικταράδων καλπάζει σε Γαλλία και CL όμως Νεϊμάρ και Καβάνι έγιναν πάλι αρνητικοί πρωταγωνιστές καθώς τσακώθηκαν για ένα φάουλ και ένα πέναλτι (VIDEO)!

Νέος "χοντρός" καυγάς Νεϊμαρ-Καβάνι για ένα πέναλτι!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες (και συνάμα πλουσιότερες) ποδοσφαιρικές οικογένειες. Χάρη στις μεταγραφές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε και αυτό το καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει λύσει όλα τα θέματά της σε αγωνιστικό επίπεδο και σκορπάει τον πανικό σε Γαλλία (έχει "5 στα 5") και Ευρώπη (έριξε "πεντάρα" στην έδρα της Σέλτικ στην πρεμιέρα των ομίλων του CL), όμως την ίδια ώρα η ηρεμία της ομάδας απειλείται εκ των έσω.

Αιτία οι αρχηγικες τάσεις που έχουν Καβάνι και Νεϊμάρ και οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να συγκρούονται εντός γηπέδου την ώρα των αγώνων. Πριν λίγο καιρό, στο ματς κόντρα στην Σεντ Ετιέν. ο Ουρουγουανός είχε δείξει στον Βραζιλιάνο πως δεν είναι... Μέσι να του παραχωρεί ιπποτικά τα χτυπήματα των πέναλτι και αυτό το σκηνικό αμηχανίας επαναλήφθηκε και το βράδυ της Κυριακής (17/9).

Νέος "χοντρός" καυγάς Νεϊμαρ-Καβάνι για ένα πέναλτι!

Οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι και ο Νεϊμάρ σχεδόν παρακάλεσε τον Καβάνι να τον αφήσει να αναλάβει την εκτέλεση, με τον "Matador" να αρνείται να του κάνει το χατήρι και τον Βραζιλιάνο να φεύγει έξαλλος από την άσπρη βούλα, λίγα δευτερόλεπτα πριν αστοχήσει ο συμπαίκτης του...

"Τους έχω πει να το λύσουν μόνοι τους, νομίζω πως είναι σε θέση να το κάνουν αυτό και θα είναι και οι δύο οι εκτελεστές μας. Εάν δεν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία, θα πάρω εγώ την απόφαση για αυτούς. Δεν θέλω αυτό να εξελιχτεί σε πρόβλημα για μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουνάι Έμερι, με την κόντρα των δύο να μην περιορίζεται πάντως στη φάση του πέναλτι...

Νέος "χοντρός" καυγάς Νεϊμαρ-Καβάνι για ένα πέναλτι!

Λίγο νωρίτερα είχαν καυγαδίσει και για ένα φάουλ, με τον Ντάνι Άλβες να μπαίνει στη μέση και να "βουτάει" τη μπάλα από τον Καβάνι για να την δώσει με... τρόπο στον Νεϊμάρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK