Ο ... εννιάχρονος Κλάιφερτ σπάει όλα τα κοντέρ!

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ έχει...λαμπρούς γιους. Ο πιο μικρός εξ αυτών, ο Σέιν, είναι μόλις εννιά χρονών αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει άκρως επαγγελματικές επιλογές για την... καριέρα του.

Για το μεγάλο γιο του Πάτρικ Κλάιφερτ το ξέρουμε. Μια χαρά παίκτης, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, αργά και σταθερά.

Για το μικρό όμως, τον Σέιν Κλάιφερτ, μάλλον δεν τα ξέρατε/ξέραμε. Ο πιτσιρίκος όχι μόνο έχει καταπλήξει με την απόδοσή του στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά υπέγραψε και...επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οχι καθαρά ποδοσφαιρικό αλλά χορηγικό-διαφημιστικό το οποίο του το πρόσφερε η Nike! Στα εννιά του χρόνια λοιπόν ο Κλάιφερτ τζούνιορ θα αρχίσει να φέρνει...λεφτά στο σπίτι μ' ένα συμβόλαιο μάλιστα το οποίο θα έχει διάρκεια πέντε ετών!

Ο μικρός Σέιν όμως δεν καταγράφει πολύ καλή απόδοση μόνο στα γήπεδα αλλά είναι εξίσου...αποτελεσματικός και στa social media. Εχει ήδη 118.000 ακολούθους στο instagram ενώ πολύ καλά πηγαίνουν και τα video του στο youtube.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...