Ο Καβάνι βρήκε νέο τρόπο να σνόμπαρει τον Νεϊμάρ!

Ο Έντινσον Καβάνι συμμετέχει αυτή την περίοδο σε αγώνες με την εθνική Ουρουγουάης όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να σνομπάρει επιδεικτικά τον συμπαίκτη του στην Παρί, Νεϊμάρ!

PSG's Edinson Cavani celebrates with teammate Neymar during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Edinson Cavani celebrates with teammate Neymar during the Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο τσακωμός του για το ποιος εκ των δύο θα έπαιρνε το χρίσμα για την εκτέλεση των πέναλτι και των φάουλ, ήταν επικός. Νεϊμάρ και Καβάνι φαγώθηκαν "σαν τον σκύλο με την γάτα" και έβαλαν στη μέση όλους τους συμπαίκτες τους μέχρι να τα ξαναβρούν, με τη σχέση τους πάντως να εξακολουθεί να είναι προβληματική.

Ο ίδιος μάλιστα ο "Matador" θέλησε να δώσει τροφή σε όσους θεωρούν πως δεν... μιλιέται με τον Βραζιλιάνο, αφού σε ερώτηση για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ (σε video που ανέβασε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης όπου δέχεται ερωτήσεις από τους χρήστες του Facebook, του Twitter και του Instagram), άφησε στην... άκρη τον Νεϊμάρ.

"Ο πιο δυνατός συμπαίκτης με τον οποίο έχω παίξει μαζί είναι ο Μάρκο Βεράτι", δήλωσε με νόημα ο σέντερ φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ερωτηθείς για τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου απάντησε "Ντιέγκο Μαραντόνα".

Ο πιο δυνατός αμυντικός που έχει αντιμετωπίσει, είναι ο Τζόρτζιο Κιελίνι της Γιουβέντους ενώ σε ερώτηση εκτός ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα για την αγαπημένη του σειρά, έδωσε μία αρκετά δημοφιλή απάντηση: "Prison Break".

News 24/7

24MEDIA NETWORK