Ο Νεϊμάρ γίνεται... Μέσι για μην πάει στη Ρεάλ!

Τη "δυστυχία" του Νεϊμάρ στο Παρίσι προσπαθεί να καταπολεμήσει ο βαθύπλουτος Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αφού θέλει να περάσει στους ιθύνοντες της ομάδας πως ο Βραζιλιάνος με μία γενναία αύξηση αποδοχών θα ξεχάσει και τη Ρεάλ και τον Φλορεντίνο Πέρεθ, κάνοντας... tattoo τον πύργο του Άιφελ.

Brazils Neymar, left and Argentinas Lionel Messi compete for the ball during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio)
Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/EUGENIO SAVIO

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλοντας να περάσει σε μία άλλη εποχή την Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από το "αντίο" του Κριστιάνο Ρονάλντο που πλέον θα γίνει κάτοικος Ιταλίας, έχει βάλει στο... μάτι τρεις περιπτώσεις παικτών για να οδηγήσουν τη "βασίλισσα" σε νέες επιτυχίες.

Είναι ο Εντέν Αζάρ με τον Κιλιάν Εμπαπέ και σε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του προέδρου των Μαδριλένων ο Νεϊμάρ. Αυτόν θέλει και δεν το κρύβει αφού μέχρι ανθρώπους σε... ειδική αποστολή στη Βραζιλία έστειλε για να τον πείσουν ότι το μέλλον του και μία "Χρυσή Μπάλα" βρίσκονται για εκείνον στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Σύμφωνα, όμως, με την "AS" οι Άραβες της Παρί και συγκεκριμένα το αφεντικό Νασέρ Αλ Κελαϊφί τα 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον "Νέι" δεν τα έδωσε τυχαία! Τον θέλει τον παίκτη στην ομάδα, τον θέλει για να του φέρει ένα Champions League που τόσο ποθεί...

Κι για να του σβήσει από το μυαλό τις όποιες ιδέες για "αντίο", ο Ελ Κελαϊφί παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει ένα μεγάλο "δώρο" στον Νεϊμάρ, να τον κάνει... Λιονέλ Μέσι ως προς τα οικονομικά! Συγκεκριμένα, φημολογείται στο Παρίσι πως ο 26χρονος ετοιμάζεται για αύξηση, καθώς τα 37.000.000 ευρώ που λαμβάνει το χρόνο αν συμφωνήσει θα γίνουν 50! Όσα παίρνει ο πρώην συμπαίκτης του δηλαδή στη Μπάρτσα και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο... χωριό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK