Ο Νεϊμάρ "κάρφωσε" σε φίλους του σε ποιες αγγλικές ομάδες θα πήγαινε

Η σκανδαλοθηρική "Express" αποκάλυψε πως ο Νεϊμάρ σε περίπτωση που έφευγε από την Παρί, έχει ήδη καταλήξει σε ποια δύο κλαμπ θα συνέχιζε την καριέρα του. Την επιθυμία του, γράφτηκε πως την εκμυστηρεύτηκε σε κοντινούς του ανθρώπους, ενώ παράλληλα βελτιώνει τα... αγγλικά του.

Brazil's Neymar reacts during a friendly soccer match between Brazil and Croatia at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Brazil's Neymar reacts during a friendly soccer match between Brazil and Croatia at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP IMAGE

Αγγλικό δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Νεϊμάρ έχει ήδη αποφασίσει σε ποιες δύο αγγλικές ομάδες θα ήθελε να πάει αν κι εφόσον εγκατέλειπε κάποια στιγμή το Παρίσι...

H "Express" επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου σταρ, γράφει ότι ο "Νέι" θα υπέγραφε... εύκολα στην Άρσεναλ ή στην Τσέλσι, κι όχι στην Τότεναμ για κάποιο λόγο, επειδή είναι "ερωτευμένος" με το Λονδίνο.

Ο ίδιος άνθρωπος που φέρεται να είπε όλα αυτά στο αγγλικό Μέσο, τόνισε επίσης ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τελευταία βελτιώνει τα αγγλικά του. Μέχρι τώρα μιλούσε τα βασικά, ωστόσο τώρα έχει προσλάβει δάσκαλο για να έρθει πιο κοντά στην αγγλική γλώσσα.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ στέκεται στο γεγονός πως ο Νεϊμάρ επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο, τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο και έχει φίλους εκεί. Μερικοί εξ αυτών διάσημοι, όπως ο οδηγός της F1, Χάμιλτον.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας θυμίσουμε ότι το κομβικό ραντεβού του Νεϊμάρ με τον Τούχελ για να τον πείσει ο Γερμανός να συνεχίσει στην Παρί, είχε γίνει τον περασμένο Ιούνιο σε γνωστό καζίνο του Λονδίνου (Νεϊμάρ είναι γνωστός φαν του Πόκερ)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK