Ο Νεϊμάρ... παρήγγειλε προπονητή στην Παρί

Απελπισμένη προσπάθεια να τον κρατήσουν ή απλά σέβονται σε... μεγάλο βαθμό τη γνώμη του; Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Νεϊμάρ ζήτησε συγκεκριμένο προπονητή στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ουνάι Έμερι να θεωρείται τελειωμένος.

PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μετέβη στην Βραζιλία με σκοπό να δει από κοντά την... επένδυση ύψους 222.000.000€ να αναρρώνει. Φυσικά αναφερόμαστε στον Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε εγχείρηση στον αστράγαλο και, λογικά, θα προλάβει οριακά το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την "Paris United" ο Νεϊμάρ συζήτησε με τον Κελαϊφί την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, μετά τον αποκλεισμό στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησαν και για τον επόμενο προπονητή της ομάδας! Ο Βραζιλιάνος δεν θέλει να ακούει για τον Αντόνιο Κόντε και ζήτησε τον... Λουίς Ενρίκε, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πάντως, ο Τιάγκο Σίλβα πρότεινε τον Κάρλο Αντσελότι που θεωρείται... μετρ στη διαχείριση πολλών αστέρων. Όπως και να έχει, όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν λόγο σε τέτοια ζητήματα, καταλαβαίνετε ότι κάτι πάει... στραβά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK