Ο τρομερός όρος στο συμβόλαιο του Έμερι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ουνάι Έμερι δεν "καίγεται" για τον ψυχρό πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι αφού ξέρει πως η δική του παραμονή στην Παρί εξαρτάται από το... Champions League!

Paris Saint-Germain's coach Unai Emery, left, greets Neymar during a training session at the Camp des Loges training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
Paris Saint-Germain's coach Unai Emery, left, greets Neymar during a training session at the Camp des Loges training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

To συμβόλαιο που δένει τον Ουνάι Έμερι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει τον Ιούνιο του 2018 και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν κοιτάζουν από τώρα για την "επόμενη ημέρα" ή αν προτιμάτε τη διάδοχη κατάσταση, με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να φαντάζει στην παρούσα φάση ως ο Νο 1 υποψήφιος για να του πάρει τη θέση στον πάγκο.

Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι σίγουρος ότι θα πάρει το χρίσμα αφού σύμφωνα με αποκάλυψη της "Equipe" ο Έμερι φέρθηκε έξυπνα και υπέγραψε έναν ιδιαίτερο όρο στη συμφωνία του με τους Παριζιάνους.

Ποιός είναι αυτός; Να ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία του με την Παρί σε περίπτωση που η ομάδα φτάσει τουλάχιστον τα ημιτελικά του Champions League, με τον στόχο αυτό να είναι το μίνιμουμ που προσδοκά η διοίκηση των πρωτευουσιάνων μετά τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έριξαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ...

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

News 24/7

24MEDIA NETWORK