Ο Ζινολά έπαθε... Καλιτζάκη

Κριτική δεν ασκούν μόνο οι Έλληνες παλαίμαχοι, αλλά και οι Γάλλοι. Το -ήπιων τόνων- ξέσπασμα του Νταβίντ Ζινολά για την αγωνιστική κρίση της Παρί Σεν Ζερμέν έφερε στο μυαλό τον Γιάννη Καλιτζάκη.

Ο Ζινολά έπαθε... Καλιτζάκη

Παλαίμαχος ο ένας, παλαίμαχος και ο άλλος. "Πονούν" αμφότεροι τη φανέλα που τίμησαν επί χρόνια και εκφράζονται από καρδιάς γι' αυτά που νιώθούν. Με διαφορετικό τρόπο, αλλά με στόχο την αφύπνιση.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης μίλησε με λόγια της... πιάτσας για τον Παναθηναϊκό και ο Νταβίντ Ζινολά πιο κόσμια για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ένας έκανε λόγο για δημόσιους υπαλλήλους που χρειάζονται ένα χέρι ξύλο για να στρώσουν. Ο άλλος για τον Πάτρικ Κλάιφερτ, ο οποίος δεν έχει ιδέα από την γαλλική ομάδα, και την επιλογή των Αράβων να μην εμπιστεύονται πρόσωπα από το παρελθόν.

" Εξεπλάγην όταν ο Κλάιφερτ επελέγη ως διευθυντής ποδοσφαίρου. Είναι αλήθεια πως υπήρξε μεγάλος παίκτης. Αλλά ποια η σχέση του με την Παρί; Έχω την εντύπωση πως υπάρχει μια εσωτερική κατεύθυνση να μην επιλέγονται πρώην παίκτες που έγραψαν ιστορία με την Παρί και αγαπούν τη φανέλα. Δεν λειτουργεί εδώ όπως στη Ρεάλ, στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν", δήλωσε ο Ζινολά με αφορμή το 2-1 από την Γκινγκάμπ, το τρίτο ματς χωρίς νίκη και το -7 από την κορυφή.

Τουλάχιστον αυτός δεν θα πλάκωνε κανέναν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κεραυνοί Καλιτζάκη: "Θέλουν ξύλο! Είναι δημόσιοι υπάλληλοι..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK