Οι 7+1 λόγοι που...καταδικάζουν τον Νεϊμάρ να επιλέξει Παρί!

Ο Ουνάι Έμερι, ο τεχνικός της Π.Σ.Ζ. δήλωσε πως ο Νεϊμάρ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!!! Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι ο Βραζιλιάνος σταρ σε περίπτωση που μετακομίσει στο Παρίσι, γίνεται ο αδιαμφισβήτητος "βασιλιάς" της ομάδας.

Οι 7+1 λόγοι που...καταδικάζουν τον Νεϊμάρ να επιλέξει Παρί!

Η πόλη του φωτός έχει ανοίξει την... αγκαλιά της και περιμένει τους Άραβες της Παρί να κάνουν το μεγαλύτερο "μπαμ" των τελευταίων ετών στα μεταγραφικά, αρπάζοντας από την Μπαρτσελόνα τον κορυφαίο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Το Contra.gr σας παρουσιάζει τους επτά συν έναν λόγους που ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πρέπει να πει ένα μεγαλοπρεπέστατο "ναι" στην Παρί και να φορέσει το... στέμμα του "βασιλιά" που'χει μείνει... σκονισμένο από τότε που τους Γάλλους εγκατέλειψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Όταν ο ίδιος ο προπονητής βγαίνει και λέει ότι θέλει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο Νεϊμάρ έρχεται για να κάνει το απόλυτο κουμάντο στην Πάρι.

Η ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

Εφόσον πει το μεγάλο "ναι" και αλλάξει τις ισορροπίες στο Champions League, ο Νεϊμάρ έχει μία τεράστια ευκαιρία. Το όνομά του θα συζητιέται όλο το χρόνο κι αν καταφέρει με τους άξιους συμπαίκτες του να κατακτήσει το τρόπαιο με τα... μεγάλα αυτιά, τότε η "Χρυσή Μπάλα" θα είναι δική του.

ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ότι κερδίζει η Μπαρτσελόνα και... δέκα γκολ να βάλουν ο Νεϊμάρ με τον Σουάρες, ηθικός αυτουργός της επιτυχίας θα είναι πάντα ο Μέσι. Με τον Νεϊμάρ να μετακομίζει στην Παρί, η σκιά του Αργεντινού πάει... περίπατο και όλες οι επιτυχίες της νέας του ομάδας θα καρπώνονται στον ίδιο.

ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ο Νεϊμάρ είναι ο παίκτης που θέλει τη μπάλα στα πόδια και θέλει να έχει αυτός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ορίστε η ευκαιρία του λοιπόν. Σαν ηγέτης της Παρί, σίγουρα θα'χει στη διάθεση του όλη την ελευθερία για να... απλώσει την ποδοσφαιρική του μαγιά όσο δεν του "επέτρεπε" ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ευκολότερο από το ισπανικό... Ο Νεϊμάρ στη Ligue 1 και περισσότερα γκολ θα πετύχει και περισσότερες ασίστ θαα μοιράσει στους συμπαίκτες του.

ΑΞΙΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ

Με τους Ντι Μαρία και Καβάνι (και τον Βεράτι αν μείνει), ο Βραζιλιάνος θα βρει βοήθειες για να βγάλει όμορφα πράγματα στην επίθεση.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ

Πολλοί οι Βραζιλιάνοι στην Παρί. Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Σίλβα, Μόουρα. Ο Νεϊμάρ είναι ο αρχηγός τους στην "Σελεσάο".

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αφήσαμε για το τέλος τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής αυτής. Η Παρί θα πληρώνει τον Βραζιλιάνο 25.000.000 ευρώ το χρόνο! Φοβερό ποσό που θα τον εκτοξεύσει στα ίσα με τους Μέσι και Κριστιάνο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει να κάνει τελικά ο Νεϊμάρ, αλλά σίγουρα έχει πολλούς λόγους για να επιλέξει την Παρί και να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της για τα επόμενα χρόνια, αλλάζοντας όσα ξέραμε μέχρι στιγμής για τα δεδομένα του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK