Όταν ο Νεϊμάρ κορόιδευε με μία επική PHOTO την Παρί!

Η ζωή κάνει κύκλους... Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε πανευτυχής για τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως πριν από πέντε μήνες ήταν εκείνος που είχε τρολάρει ασύστολα τους Γάλλους!

Όταν ο Νεϊμάρ κορόιδευε με μία επική PHOTO την Παρί!

Τα τελευταία 24ωρα είναι ιστορικά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο χάρη στη μεταγραφή του αιώνα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να καταθέτει επίσημα το ποσό των 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Μάλιστα την Παρασκευή ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος έφτασε στο Παρίσι και παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων, Νασέρ Ελ-Κελαϊφί, με τον ίδιο να κάνει λίγη ώρα αργότερα την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες και να δηλώνει έτοιμος ακόμα και για ντεμπούτο το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα της Ligue 1 με την Αμιάν.

Το πόσο παίζει περίεργα παιχνίδια η μοίρα μπορεί να το αντιληφθεί πάντως κανείς αν γυρίσει το χρόνο πέντε μήνες πίσω και ανατρέξει στις αναμετρήσεις Παρί-Μπαρτσελόνα για τη φάση των "16" του Champions League. Τότε που είχε γίνει η ανατροπή του αιώνα και ο Νεϊμάρ ξεπέρασε κατά πολλούς τα όρια με επικό τρολάρισμα προς τους παίκτες της... Παρί!

Όταν ο Νεϊμάρ κορόιδευε με μία επική PHOTO την Παρί!

Συγκεκριμένα, η καζούρα του Βραζιλιάνου είχε αποδέκτη τον (τωρινό συμπαίκτη του) Αντριέν Ραμπιό, με τον Γάλλο να ανεβάζει φωτογραφία με τέσσερα δάχτυλα μετά το 4-0 της ομάδας του στον πρώτο προημιτελικό και τον Νεϊμάρ (μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανατροπή με 6-1 της "Μπάρσα") να του "απαντάει" με την ίδια φωτογραφία μετά τη ρεβάνς.

Όταν ο Νεϊμάρ κορόιδευε με μία επική PHOTO την Παρί!

Μόνο που στη φωτογραφία του Ραμπιό μέσα από τα αποδυτήρια της Παρί, μέτρησε δάχτυλα, και κατέληξε στο εξής συμπέρασμα "4+2=6"... Φυσικά, εδώ ισχύει το περασμένα-ξεχασμένα και για τους δύο παίκτες, καθώς από εδώ και πέρα ο μεγάλος στόχος του Νεϊμάρ δεν είναι άλλος από το να οδηγήσει την Παρί στο μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League που της λείπει όλα αυτά τα χρόνια.

Photo Credits: Le twitter officiel du Paris Saint-Germain

News 24/7

24MEDIA NETWORK