Πάει να αρπάξει παικταρά της Μίλαν μέσω... Μπουφόν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και ταυτόχρονα να κάνει έναν σπουδαίο άσο της Μίλαν να τον ακολουθήσει! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Έναν χρόνο πριν η Μίλαν έκανε μία τεράστια δαπάνη για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της, δίνοντας 42.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, και τώρα είναι μπροστά σε έναν μεγάλο κίνδυνο: να τον χάσει από την... Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Parisien", ο Μπουφόν είναι ο επόμενος παίκτης που θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Παρί το οποίο θα είναι για 1+1 χρόνια και είναι εκείνος που έχει "ψήσει" τον Λεονάρντο Μπονούτσι να τον ακολουθήσει στο Παρίσι.

Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, θέλει να κάνει ένα μεγάλο "δώρο" στον Τόμας Τούχελ ώστε να ενισχύσει παράλληλα τις πιθανότητες διάκρισης στο CL για την ομάδα του, με τον Μπονούτσι να θεωρείται ιδανική λύση και να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Παρί.

Ο Μπονούτσι έμαθε για το ενδιαφέρον αυτό μέσω του "διαμεσολαβητή" Μπουφόν και μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της Μίλαν, με δεδομένο πως οι "ροσονέρι" έχουν ανάγκη να γεμίσουν με "ζεστό χρήμα" τα ταμεία τους, μετά την παραβίαση του Financial Fair Play που τους πέταξε εκτός Ευρώπης μέχρι το 2020 κατόπιν απόφασης της UEFA...

News 24/7

24MEDIA NETWORK