Πάει στην Βραζιλία ο Κελαϊφί για... παρακάλια στον Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέτυχε ξανά να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη, τα δημοσιεύματα περί φυγής του Νεϊμάρ φουντώνουν και γι' αυτό ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ταξιδεύει στην Βραζιλία για να... καλοπιάσει τον παίκτη!

Επισήμως το ταξίδι του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Αντέρο Ενρίκε, είναι προγραμματισμένο με σκοπό να δουν από κοντά το μέρος που κάνει αποκατάσταση ο Νεϊμάρ στην Βραζιλία.

Ανεπίσημα τώρα, σύμφωνα με την "Parisien" οι δυο άνδρες έχουν στην κορυφή της ατζέντα τους άλλο σκοπό. Να πείσουν τον Νεϊμάρ να μην κάνει στην Παρί ότι και στην... Μπαρτσελόνα!

Μπορεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του, όμως δημοσιεύματα... βουίζουν πως ο πατέρας του κάνει συναντήσεις με συλλόγους με σκοπό να αποχωρήσει ο γιος του το καλοκαίρι από την Γαλλία.

Έτσι, Κελαϊφί και Ενρίκε θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να παραμείνει ένα ακόμα χρόνο στο Παρίσι και μαζί να... σχεδιάσουν την Παρί που θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα καταφέρουν; Υπομονή λίγους μήνες...