Πανζουρλισμός και τρελά νούμερα για τη νέα φανέλα του Νεϊμάρ!

Η απόκτηση του Νεϊμάρ έφερε παράκρουση στους οπαδούς της Παρί που γέμισαν τις δύο επίσημες μπουτίκ για να πάρουν τη φανέλα του. Νούμερα για ρεκόρ την 1η μέρα (VIDEOS)!

Aυτό που συνέβη με τον Νεϊμάρ δεν έχει προηγούμενο! Δεν αναφερόμαστε στο ποσό-ρεκόρ που χρειάστηκε να δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον πάρει από την Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο "Camp Nou" (έδωσε 222.000.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του και τον έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου) αλλά στις σκηνές που έλαβαν χώρα την Παρασκευή στο Παρίσι, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του.

 

Η διοίκηση της Παρί επέλεξε να βγάλει σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τις νέες εμφανίσεις της με το όνομα του 25χρονου Βραζιλιάνου στην πλάτη, εκείνες που είναι κίτρινου χρώματος (όχι δηλαδή η κλασική πρώτη εμφάνιση) και προκάλεσε... πανικό, με τους οπαδούς να κατακλύζουν τις δύο επίσημες μπουτίκ του συλλόγου για να τις προμηθευτούν.

Τα δύο μαγαζιά της ομάδας σε Champs Elysées και Parc des Princes δέχτηκαν... πολιορκία, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως περίπου 15.000 άνθρωποι τα επισκέφτηκαν το περασμένο 24ωρο και αγοράστηκαν μέσα σε μία ημέρα 10.000 φανέλες του Νεϊμάρ!

 

Τα συγκεκριμένα νούμερα συνιστούν ρεκόρ για το σύλλογο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ από την Γαλλία, η Παρί θα εφοδιάσει τα δύο επίσημα καταστήματά της με ακόμα περισσότερες φανέλες προκειμένου να εξυπηρετήσει τους... αφιονισμένους οπαδούς που θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε αυτά για να "τιμήσουν" κα με το παραπάνω τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler, Kamil Zihnioglu

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΤΟΝ "ΧΑΜΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ: