Πώς γίνεται να κουμαντάρεις μια ομάδα 370 εκ. ευρω;

Η βασική 11άδα της Παρί που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Ουνάι Έμερι, έχει εμπορική αξία 370 εκ. ευρώ. Θα καταφέρει να τη διαχειριστεί;

Πώς γίνεται να κουμαντάρεις μια ομάδα 370 εκ. ευρω;
Έμερι Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ουνάι Έμερι, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν, αναλαμβάνει να καθοδηγήσει μια ομάδα που κοστίζει 370 εκ. ευρώ και το ερώτημα που γεννάται είναι το αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Από μία ομάδα μεσαίας οικονομικής ισχύος, όπως η Σεβίλλη, στον τιτάνα των πετροδολαρίων, την Παρί Σεν Ζερμέν. Αλήθεια, θα καταφέρει ο Ουνάι Έμερι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις; Μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας που η 11άδα έχει αξία σχεδόν μισό δισ.;

Η απάντηση αναμένεται να δοθεί στο γήπεδο τη νέα σεζόν, ωστόσο αν για πολλούς φαίνεται παιχνιδάκι να έχεις μια τόσο ακριβή ομάδα να διαχειριστείς, στην πραγματικότητα δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στο κόσμο.

Όσο για το πως προκύπτει το προαναφερθέν κόστος της 11άδας, δείτε το παρακάτω γράφημα, το οποίο αφορά παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ, χωρίς να υπολογίζονται ενδεχόμενες προσθήκες του νέου προπονητή, αλλά και ενδεχόμενη αποχώρηση κάποιου εξ αυτών.

Πώς γίνεται να κουμαντάρεις μια ομάδα 370 εκ. ευρω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Έμερι ανέλαβε επισήμως την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK