Στέλνει στον πάγκο τον Μπουφόν ο Τούχελ!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν άρχισε βασικός στα δύο πρώτα ματς της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1 όμως τώρα θα κάτσει στον πάγκο και να δώσει τη θέση του στον Αρεολά. Την αποκάλυψη την έκανε ο Τόμας Τούχελ!

Στο σύχρονο ποδόσφαιρο ουδείς μπορεί να θεωρεί τον αυτό του βασικό και αναντικατάστατο ακόμα και αν αυτός είναι ο θρύλος της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Το παράδειγμα δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού μετά από τα δύο πρώτα ματς του γαλλικού πρωταθλήματος που πήρε γάντια βασικού, τώρα ο 40χρονος Ιταλός πορτιέρε θα δει τα άλλα δύο, απέναντι σε Ανζέρ και Νιμ από την άκρη του πάγκου.

Όχι επειδή δεν ήταν καλός στους αγώνες με Καέν και Γκινγκάμπ (η Παρί νίκησε 3-0 στην πρεμιέρα εντός και 3-1 την 2η αγωνιστική εκτός) αλλά εξαιτίας του ότι ο Τόμας Τούχελ επιθυμεί να έχει και τον Αρεολά ετοιμοπόλεμο.

"Δεν μου αρέσει να στέλνω τον Μπουφόν στον πάγκο, αλλά έχει και ο Αρεολά ανάγκη να βρει ρυθμό. Ο Τζίτζι έκανε τρία εξαιρετικά παιχνίδια, μεταδίδοντας τη μεγάλη προσωπικότητά του στην ομάδα.

Πρέπει όμως να δώσω και μία ευκαιρία στον Αρεολά για να ξαναβρεί το ρυθμό των αγώνων. Μετά θα δούμε", δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας.