Συνάντηση του Ρονάλντο με τον πρόεδρο της Παρί!

Σύμφωνα με το "France Football" ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε ταξίδι "αστραπή" στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί!

Συνάντηση του Ρονάλντο με τον πρόεδρο της Παρί!

Σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε η ηλεκτρονική έκδοση του έγκυρου γαλλικού περιοδικού " France Football". Σύμφωνα με σημερινό (19/04) δημοσίευμα ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, μία ημέρα μετά το 3-0 των "μερένγκες" επί της Βόλφσμπουργκ πραγματοποίησε ταξίδι "αστραπή" στο Παρίσι προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Πορτογάλος άσος μετέβη στη γαλλική πρωτεύουσα από το αεροδρόμιο "Τορεχόν", έχοντας για συνοδεία τον προσωπικό φίλο του και μάνατζερ, Ανάς Ουφιζί. Με το ιδιωτικό τζετ ο CR7 προσγειώθηκε στο "Μπουρζέ", όπου τον περίμενε το αυτοκίνητο του Αλ Κελαϊφί για να τον συνοδέψει στο ξενοδοχείο "Κοστ". Αξίζει να σημειωθεί πως το γαλλικό περιοδικό αναφέρει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη, αλλά η πέμπτη φορά που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν κατ' ιδίαν.

Όμως, η συγκεκριμένη συνάντηση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού έλαβε χώρα μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Παρί από τη συνέχεια του Champions League. Οι τρεις διανυκτέρευσαν στο ίδιο ξενοδοχείο και το επόμενο πρωί στις 08:00 επέστρεψαν στη Μαδρίτη με το ίδιο αεροσκάφος, αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο Μπαράχας. Ο Ρονάλντο ήταν στην ώρα του στην προγραμματισμένη προπόνηση της Ρεάλ στις 11:00, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό...

Προφανώς και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για το καλοκαίρι. Από την πλευρά της, η Παρί ούτε διαψεύδει, αλλά ούτε κι επιβεβαιώνει τη συνάντηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK