Τα 80.000.000 ευρώ για Κοουτίνιο βάζουν σε σκέψη τη Λίβερπουλ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για τον Φελίπε Κοουτίνιο αν δεν πάρει τον Εμ'Μπαπέ και η Λίβερπουλ σκέφτεται να τον δώσει υπό... δύο όρους!

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Όσο περνούν οι ημέρες και η Παρί Σεν Ζερμέν απομακρύνεται (ή αν θέλετε δεν κάνει βήματα προς τα εμπρός) ως προς την προσπάθειά της να "καπαρώσει" τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ θα πρέπει να κάνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ να ανησυχούν...

Πού "κολλάει" η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με την "επιθετική" μεταγραφική πολιτική των Παριζιάνων; Στο ότι αν δεν πάρουν θετική απάντηση από την Μονακό και τον 18χρονο Γάλλο φορ (τον θέλει διακαώς και η Ρεάλ Μαδρίτης) τότε είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν το Plan B που ακούει στο όνομα "Φελίπε Κοουτίνιο".

Τα 80.000.000 ευρώ για Κοουτίνιο βάζουν σε σκέψη τη Λίβερπουλ!

Η "Equipe" αποκάλυψε το Σάββατο πως ο ηγέτης της Λίβερπουλ αποτελεί το ιδανικό μεταγραφικό σενάριο για την Παρί σε περίπτωση απώλειας του Εμ'Μπαπέ ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "Le10Sport" η ομάδα του Έμερι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 80.000.000 ευρώ στους "κόκκινους" για να τον προσγειώσει στην "Πόλη του Φωτός".

Όπως αναφέρει από την πλευρά της η αγγλική ιστοσελίδα "Metro.co.uk", η Λίβερπουλ φέρεται έτοιμη να μπει σε συζητήσεις για την πώληση του 25χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού με δύο προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι η προσφορά από τον υποψήφιο "μνηστήρα" να ανέβει στα 90.000.000 ευρώ (αρχικά ζητούσε 100.000.000 ευρώ) και η δεύτερη να έχει βρει το διάδοχό του για να μην μείνει δυσαρεστημένος ο Γιούργκεν Κλοπ από την αποχώρηση ενός βασικού γραναζιού της κόκκινης "μηχανής".

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK