Το καλόπιασμα στον Νεϊμάρ άρχισε από τον... Έμερι

Τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Νεϊμάρ να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ισπανία... χθες και οι άνθρωποι της Παρί ξεκίνησαν αγώνα για να τον μεταπείσουν! Με μπροστάρη τον Έμερι...

PSG's Neymar reacts after missing a chance on goal during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar reacts after missing a chance on goal during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Το πρώτο διάστημα της παραμονής του στο Παρίσι είχε έντονη κόντρα με τον Έντινσον Καβάνι για τις εκτελέσεις των φάουλ και των πέναλτι ενώ τώρα που έβαλαν στην άκρη την κόντρα τους φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ισπανία, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν όμως έδωσε ένα... καράβι χρήματα για να τον κάνει δικό της (222.000.000 ευρώ για να σπάσει τη ρήτρα του) και δεν σκέφτεται επουδενί το ενδεχόμενο να τον χάσει και μάλιστα τόσο γρήγορα.

Έτσι, οι άνθρωποί της έχουν αρχίσει προσπάθειες για να τον "γλυκάνουν" και να ξεχασει τις τάσεις φυγής του και στο πλαίσιο αυτό ο Ουνάι Έμερι εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να τον έχει παίκτη για πολλά χρόνια ακόμα.

Το καλόπιασμα στον Νεϊμάρ άρχισε από τον... Έμερι

"Όταν αποκτήσαμε τον Νεϊμάρ, το κάναμε με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Ο σύλλογος και ο πρόεδρος θέλουν να παραμείνει και θα παραμείνει στο Παρίσι", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ναντ θέλοντας να "απαντήσει" στις φήμες περί φυγής του Βραζιλιάνου, και συνέχισε:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πρώτα άνθρωποι και μετά παίκτες. Ο χρόνος προσαρμογής σε μία νέα ομάδα διαφέρει από παίκτη σε παίκτη.

Κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το σημαντικότερο πράγμα πάντως είναι το γήπεδο και οι εμφανίσεις του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK