Το "κρυφό σχέδιο" της Παρί για Ρονάλντο

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, οι διοικούντες τη Παρί Σεν Ζερμέν επεξεργάζονται "κρυφό σχέδιο" για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2016.

Το "κρυφό σχέδιο" της Παρί για Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο

Μία κίνηση που θα ταράξει τα... λιμνάζοντα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και θα αλλάξει τις ισορροπίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο σχεδιάζει για το καλοκαίρι του 2016 η Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Equipe", οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα επεξεργάζονται τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρ εάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Παριζιάνοι δεν έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ την εφετινή καλοκαιρινή περίοδο, εξαιτίας του Financial Fair Play, όμως την επόμενη σεζόν το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ολοκληρώνεται, επομένως θα υπάρχει χώρος για μία δυνατή μεταγραφή.

Η "Equipe" αναφέρει πως η Παρί είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του 30χρονου επιθετικού, ενώ γίνεται ειδική μνεία στις εξαιρετικές σχέσεις του προέδρου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK