Το πιο "βαρύ" νούμερο στον Νεϊμάρ

Η μεταγραφή από "χρυσό" του Νεϊμάρ στην Παρί ολοκληρώνεται από ώρα σε ώρα και οι διοικούντες την γαλλική ομάδα έχουν κιόλας έτοιμη την εμφάνιση με το νούμερο που θα φοράει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Νεϊμάρ παρότι δεν έχει υπογράψει επίσημα στην Παρί, έχει από τώρα κιόλας έτοιμη τη φανέλα με το νούμερο τυπωμένο. Η γαλλική ομάδα κάνει στην άκρη τον Παστόρε και θα δώσει στο νέο μεταγραφικό της απόκτημα το "10".

Πριν τον Αργεντινό, το "10" το είχε ο Ιμπραΐμοβιτς και ηγούνταν στα πρωταθλήματα που πήρε η Παρί, ενώ παλαιότερα τη φανέλα με το πιο "βαρύ" από τα νούμερα είχε φορέσει ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ, Ροναλντίνιο (σ.σ. όταν πήγε στην Παρί φορούσε το 21 και μετά πήρε το 10) που ξεκίνησε τη φανταστική του καριέρα, ακολουθώντας το αντίθετο δρομολόγιο από τον Νεϊμάρ  το 2003 όταν μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα έναντι 30.000.000 ευρώ.

 

AP Photo/Manu Fernandez

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...