Τρίβει τα χέρια του με Νεϊμάρ - Έμερι ο Μήτρογλου

Η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται στην έδρα της Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής και ο Κώστας Μήτρογλου έχει λόγο να... χαίρεται που θα αντιμετωπίσει Νεϊμάρ - Έμερι. Τι συνέβη στην προπόνηση των "Παριζιάνων".

PSG coach Unai Emery, right, talks to PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
neymar emery AP IMAGES

Ντέρμπι με άρωμα κορυφής στις 22:00 ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί. Δυστυχώς για τους φιλοξενούμενους το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και αυτό οφείλεται κυρίως στον προβληματικό, όπως αποδεικνύεται, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την Equipe ο Βραζιλιάνος, μετά τον Έντινσον Καβάνι, είχε επεισόδιο και με τον προπονητή του στην Παρί, Ουνάι Έμερι! Όλα αυτά εξαιτίας της... προπόνησης.

Την Παρασκευή ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ. Αυτούς που αγωνίστηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα και εκείνους που ήταν πιο ξεκούραστοι. Οι πρώτοι είχαν εντολή να τελειώσουν το πρόγραμμα τους νωρίτερα, αφού δεν ήθελε να τους φορτώσει ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον... Μήτρογλου.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Νεϊμάρ που ζήτησε να προπονηθεί παραπάνω. Όταν δεν άκουσε αυτό που ήθελε, αποχώρησε νευριασμένος και μάλιστα κλώτσησε μία μπάλα φεύγοντας!

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος δεν έχει καλή συμπεριφορά στους πρώτους του μήνες στην Παρί και έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Τώρα ποιος θα την πληρώσει... άγνωστο.

Σίγουρα όχι αυτός που κόστισε 222.000.000€...

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

News 24/7

24MEDIA NETWORK