Βρέθηκε ο επόμενος πρόεδρος και είναι ο... Σαρκοζί!

Μπορεί να συμβεί ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας να αναλάβει την προεδρία της Παρί των δισεκατομμυρίων; Βεβαίως! Για τον Νικολά Σαρκοζί μιλάμε άλλωστε...

Eχοντας αποτύχει σε ότι και αν επιχείρησε πολιτικά μετά τη θητεία του στην προεδρία της Δημοκρατίας της Γαλλίας, ο Νικολά Σαρκοζί, επιθυμεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο ποδόσφαιρο.

Πολύ καλά διαβάσατε, ο συντηρητικός πολιτικός προαλείφεται ως ο επόμενος πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν στη θεση του Νασέρ Αλ Κελαϊφι ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν την επόμενη σεζόν.

Ο Σαρκοζί, μετά την ήττα του τις προκριματικές εκλογές του κόμματός του για το χρίσμα ενόψει των επόμενων προεδρικών εκλογών από τον Φρανσουά Φιγιόν, συμφώνησε με τον Κελαϊφι να τον διαδεχθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί με την Λουντογκόρετς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα κίνητρά του είναι επισήμως άγνωστα. Μυρίστηκε χρήμα; Εχει τρομερή αδυναμία στην προβολή που προσφέρει μία τέτοια θέση; Είναι όλα αυτά μαζί; Το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που η Παρί πέρασε στα χέρια των Καταριανών, ο Σαρκοζί άρχισε να δίνει συχνά-πυκνά το παρόν στα επίσημα του "Παρκ Ντε Πρενς".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...