"Χρυσάφι" 340.000.000 ευρώ από Παρί για Ρονάλντο

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να σπάσει τα ταμεία, κάνοντας νέα πρόταση - ρεκόρ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Χρυσάφι" 340.000.000 ευρώ από Παρί για Ρονάλντο

Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου επιχειρεί να υλοποιήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ετοιμάζει πρόταση - μαμούθ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτουν οι " Times" της Κυριακής.

Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι προσπάθειες των Γάλλων να αποκτήσουν τον Πορτογάλο επιθετικό των "μερένγκες" συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, παρότι η Ρεάλ φέρεται να απέρριψε πρόταση 120.000.000 ευρώ που έγινε το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν απογοητεύτηκαν από αυτήν την άρνηση και θα κινηθούν ακόμα πιο δυναμικά για την απόκτηση του 30χρονου κατόχου της " Χρυσής Μπάλας" τις τελευταίες δύο σεζόν.

Η νέα, βελτιωμένη πρόταση που σχεδιάζουν να καταθέσουν ανέρχεται σε 150.000.000 ευρώ, ήτοι 50% πάνω από την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2013.

Η προσφορά στον ποδοσφαιριστή αναμένεται να είναι παρόμοια με το συμβόλαιο που απολαμβάνει αυτήν τη στιγμή στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ήτοι περίπου 20.500.000 ευρώ καθαρά για κάθε χρόνο συνεργασίας, με αποτέλεσμα να πρόκειται για τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί μία τέτοια μεταγραφή, τότε θα πρόκειται για μία επιχείρηση που θα κοστίσει στους ιδιοκτήτες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα περίπου 340.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, πάντως, δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, αρχισκόρερ του συλλόγου στην Primera Division και δύο γκολ πίσω από τον Ραούλ ως πρώτο σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα στο ισπανικό ραδιόφωνο "Cadena COPA" εάν ο Ρονάλντο είναι προς πώληση, δεν αρνήθηκε αυτό το ενδεχόμενο, εάν ο αγοραστής καλύψει τη ρήτρα στο συμβόλαιό του (το οποίο ολοκληρώνεται το 2018), που ανέρχεται σε 1.000.000.000 ευρώ.

"Θα φύγει το καλοκαίρι"

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τρέχει μόνη στην κούρσα για τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φρεντρίκ Ερμέλ της " Le 10 Sport", για την απόκτηση του παίκτη ενδιαφέρονται έντονα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομάδες του MLS, που θα τον διεκδικήσουν το καλοκαίρι του 2016.

"Νομίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν. Έχω πληροφορίες που το επιβεβαιώνει αυτό", έγραψε ο Γάλλος.

"Μου ειπώθηκε από σοβαρές πηγές, πολύ σημαντικές, ότι η Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και το MLS έχουν πολλές πιθανότητες να παλέψουν για τις υπηρεσίες του Ρονάλντο στο τέλος της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK