Τον Πρίτσιτς στη Ρεν θ' αντικαταστήσει ο... Γιόχανσον

Η γαλλική ομάδα έχασε τον Βόσνιο, που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, και θα υπογράψει αντ' αυτού τον Σουηδό. Ένα μεταγραφικό τετράγωνο μόλις δημιουργήθηκε.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ εμπλέκονται σ' άλλη μία μεταγραφική υπόθεση, χωρίς όμως να έχουν άμεση συμμετοχή. Βρίσκονται στα δύο άκρα του σχήματος που έχει προκύψει, αλλά όπως και να 'χει η προέκταση της υπόθεσης έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Διότι τη στιγμή που Σάνιν Πρίτσιτς κουβεντιάζει με τους Πειραιώτες "τρενάροντας", όσο μπορεί, την τελική απάντηση στην πρόταση που έχει στα χέρια του, η πρώην ομάδα του η Ρεν παίρνει τον Γιάκομπ Γιόχανσον!

Ο Σουηδός χαφ, που αρνήθηκε να ανανεώσει με την Ένωση, παλεύει να παίξει στο Σαμπιονά από πέρυσι το καλοκαίρι. Το "φλερτ" με την Τουλούζ ήταν πολύ έντονο για να περάσει απαρατήρητο, μόνο που ο Γιόχανσον φαίνεται πως βρήκε ακόμη καλύτερη δουλειά, όπως γράφει η "Equipe". Η Ρεν είναι ευρωπαία, αφού τερμάτισε 5η, και τού προσφέρει καλύτερες προϋποθέσεις από εκείνες που θα του έδινε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού - σώθηκε στα μπαράζ με την Αζαξιό.

Ο Γιόχανσον πηγαίνει στη Ρεν για να καλύψει το κενό που άφησε στον άξονα ο Πρίτσιτς. Θα έχει ενδιαφέρον η απόδοσή του μετά από την πολύμηνη απουσία του από τη δράση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Το γεγονός πάντως πως βρήκε τόσο εύκολα εύκολα ομάδα, παρά τη μακροχρόνια αποχή, έχει διπλή ερμηνεία: αφενός έχει καλούς ατζέντηδες αφετέρου τον πιστεύουν πολύ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.