Ο Κατράνης "μαρτύρησε" ποιοι τον "έψησαν" για Σεντ Ετιέν

Ο Αλέξαντρος Κατράνης χαρακτήρισε πρόκληση για αυτόν τη μετακίνησή του στην Ligue 1 και αποκάλυψε ποιους συμβουλεύτηκε για να πει το "ναι" στην Σεντ Ετιέν.

"Είμαι έτοιμος  να παίξω. Η Σεντ Ετιέν είναι σπουδαίος σύλλογος. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Έχω ξεκινήσει προπονήσεις με την προηγούμενη ομάδα μου στις 25 Ιουνίου και είμαι αποφασισμένος να αποδεχτώ τη νέα πρόκληση.

Είναι όμως μεγάλη αλλαγή για μένα", τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Σεντ Ετιέν ο 19χρονος Έλληνας αριστερός μπακ, με τον πρώην πλέον άσο του Ατρομήτου να απαντάει κατόπιν στο ερώτημα για ποιο λόγο άφησε την πατρίδα του και επέλεξε τους "στεφανουά".

"Είναι ένας καλός σύλλογος για να εξελιχθείς. Η Σεντ Ετιέν έχει μεγάλη ιστορία. Πήρα πληροφορίες από τον Αντονί Λε Ταλέκ και άλλους Γάλλους παίκτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Με έπεισαν να υπογράψω στην Σεντ Ετιέν".

Όσο για το πως βλέπει το επίπεδο της Ligue 1, αποκρίθηκε: "Το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος είναι υψηλό. Θα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να προσαρμοστώ. Ο πρώτος μου στόχος είναι να αμύνομαι".

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...