Κρίσιμη εβδομάδα για Γιόχανσον που "θέλει" Τουλούζ

Νέα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις της Τουλούζ με την ΑΕΚ για την περίπτωση του Γιάκομπ Γιόχανσον! Οι Γάλλοι γράφουν και για εναλλακτικές λύσεις που εξετάζει η γαλλική ομάδα.

Τρία μεταγραφικά... μέτωπα θέλει να κλείσει η Τουλούζ όπως γράφουν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι και εντός αυτών βρίσκεται και ο Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ η Τουλούζ θα κάνει δυνατό... μπάσιμο για τον Σουηδό χαφ με την ελπίδα να συμφωνήσει με την Ένωση και να τον κάνει δικό της. Επίσης, στο ίδιο άρθρο στην "ladepeche.fr" αναφέρεται ότι και ο Γιόχανσον επιθυμεί να πάει στην Τουλούζη.

Ωστόσο αναφορά γίνεται και στο γεγονός ότι η Τουλούζ δεν έχει... σίγουρο τον Σουηδό και παράλληλα με την περίπτωση του εξετάσει κι άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ίδια θέση με τον άσο της ελληνικής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη προσφορά της ομάδας του Πασκάλ Ντυπρά έφτασε το 1,5 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...