Τον έχασε κι αυτόν ο Βενγκέρ!

Η Άρσεναλ έμοιαζε το φαβορί για την απόκτηση επιθετικού... πυροβολικό, όμως όπως φαίνεται ο διεθνής άσος θα πάει στην Ισπανία! Ούτε συμπατριώτη του δεν μπόρεσε να πείσει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Arsenal manager Arsene Wenger stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal manager Arsene Wenger stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Μπορεί η παραμονή του Βενγκέρ στην Άρσεναλ να παραμένει ακόμα... μυστήριο, οι μεταγραφές της ομάδας, όμως, τρέχουν. Τουλάχιστον αυτό λένε κάθε καλοκαίρι οι "κανονιέρηδες" με το... γνωστό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά βέβαια η περίπτωση που ακουγόταν έντονα για το σύλλογο είχε πολλά υπέρ.

Ο παίκτης είναι Γάλλος (όπως και ο Βενγκέρ), βρίσκεται σε καλή ηλικία και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Όπως φαίνεται αντί για την Άρσεναλ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Φυσικά αναφερόμαστε στον Λακαζέτ ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από την Λυών και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας είναι μία ανάσα από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε!

"Ο Άλεξ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ατλέτικο, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού θα πρέπει να περιμένουμε το CAS να άρει την τιμωρία των Ισπανών. Δεχθήκαμε την επιθυμία του παίκτη να μιλήσει με το συγκεκριμένο σύλλογο όμως από την άλλη πλευρά, η μεταγραφή θα γίνει με τους όρους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK