Έβαψε μαλλί, ανανεώθηκε αλλά ο... πάγκος, πάγκος!

Άλλο ένα "χτύπημα" δέχθηκε ο Πολ Πογκμπά κι ας βρίσκεται αυτές τις ημέρες μακριά από το Μάντσεστερ και τον Μουρίνιο. Αυτή τη φορά το βρήκε από τον Ντεσάμπ ο οποίος μπορεί να τον υποστήριξε στην κόντρα του με τον "Μου", αλλά...

Manchester United's Paul Pogba walks off the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Πογκμπά AP

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ βγήκε δημόσια και υποστήριξε τον Πολ Πογκμπά στην κόντρα που 'χει αναπτύξει ο δεύτερος με τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν παίζει στην Μάντσεστερ.

Μόλις μερικές ημέρες αργότερα, ο διεθνής Γάλλος φέρεται από τα Μέσα της πατρίδας του έτοιμος να δεχθεί άλλο ένα "άκυρο"...

Οι Γάλλοι γράφουν πως δεδομένα ο Ντεσάμπ, παρά τα όσα είπε για τον 25χρονο, θα τον αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας από το αποψινό φιλικό κόντρα στην Κολομβία για λόγους φυσικής κατάστασης!

Από πλευράς Πογκμπά προέκυπτε όλες αυτές τις ημέρες ότι η διακοπή για τις εθνικές θα ήταν ό,τι καλύτερο, καθόσον έτσι θα μπορούσε να πατήσει χορτάρι και ν' ανέβει αγωνιστικά. Μάλλον, όμως, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι ο Ντεσάμπ να του κάνει νόημα να σηκωθεί από τον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK