Τίτλοι τέλους για Εβιάν

Μετά από 15 μήνες φθίνουσας πορείας η Εβιάν ουσιαστικά διαλύεται.

Η Εβιάν δεν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε καμία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ πριν 15 μήνες έδινε το τελευταίο της παιχνίδι για τη Ligue 1!

Η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε στη Ligue 2 τη σεζόν 2014/2015, ενώ την περυσινή ήρθε και δεύτερος υποβιβασμός στο Championnat National.

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος είχαν ως αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη CFA (τέταρτη τη τάξει κατηγορία), από τη Διαχειριστική Επιτροπή της γαλλικής ομοσπονδίας. Ωστόσο, η προσωρινή διοίκηση αποφάσισε η ομάδα να μη συμμετέχει ούτε σε αυτό το πρωτάθλημα και ο σύλλογος ουσιαστικά να διαλυθεί.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.