Βρήκε νέα "μικρή" να... χουφτώσει ο πρόεδρος της Λιόν

Γερομπισμπίκης, αλλά καταφερτζής! Ο Ζαν Μισέλ Ολά έβαλε νέο στόχο και μέχρι το καλοκαίρι θέλει να κερδίσει άλλο ένα στοίχημα.

Το λέει η καρδιά του. Αφού κατάφερε με το δαιμόνιο φλερτ του να κερδίσει την... καρδιά (και κυρίως την υπογραφή) της Άλεξ Μόργκαν, ο 67χρονος Ζαν-Μισέλ Ολά άπλωσε τα δίχτυα του σε ακόμη μία διεθνή Αμερικανίδα.

Η 35χρονη αμυντικός Κάρλι Λόιντ ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι, ο πρόεδρος της Λιόν ωστόσο έχει βάλει σκοπό να την "κλέψει" το καλοκαίρι. Και με την πρώτη ευκαιρία την πλεύρισε. Πάλι μέσω twitter φυσικά κλείνοντάς της περιπαιχτικά το μάτι...

 

Λέτε να έχει 2/2; Διότι η Μόργκαν ανήκει εδώ και κάμποσο διάστημα στο δυναμικό της Λιόν.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.