Μπαλοτέλι: "Μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου η Λίβερπουλ"

Ο Ιταλός στράικερ, που πέτυχε δυο γκολ στο ματς-ροντέο της Νις με την Μαρσέιγ (3-2), τα έβαλε με τους Ρότζερς, Κλοπ και την Λίβερπουλ που χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο λάθος του. Δηλώσεις... ξαπλωμένος έκανε μετά το τέλος του αγώνα (VIDEO).

Μπαλοτέλι: "Μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου η Λίβερπουλ"
Μπαλοτέλι

Ματσάρα στο "Allianz Riviera". Η Νις προηγήθηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά κέρδισε με 3-2 την Μαρσέιγ στο ντεμπούτο του Μάριο Μπαλοτέλι που πέτυχε δυο από τα τρία τέρματα.

Ο Ιταλός στράικερ μιλώντας στο Canal+ έσταζε δηλητήριο κατά της Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντας το πέρασμα του από την Αγγλία ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του!

"Αν εξαιρέσεις τους οπαδούς, που είναι καταπληκτικοί και κάποιους παίκτες που τα πάω καλά μαζί τους, δεν μου άρεσε καθόλου ο σύλλογος. Ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στην Λίβερπουλ είχα δυο προπονητές. Τους Ρότζερς - Κλοπ. Σε κανέναν η μέθοδος προπόνησης και η προσωπικότητα δεν μου έκανε εντύπωση. Γενικά δεν ένιωσα ποτέ καλά στην Λίβερπουλ".

Κλείνοντας ο Μπαλοτέλι δήλωσε πως είναι έτοιμος για μία "χρυσή μπάλα":

"Φυσικά και μπορώ. Δεν είναι αργά. Πιστεύω πως θα μπορούσα ήδη να έχω μία, όμως δουλεύοντας σκληρά μπορώ να την κερδίσω στα επόμενα 2-3 χρόνια".

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μαρσέιγ, πάντως, ο Μπαλοτέλι έκανε δηλώσεις... ξαπλωμένος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK