Νεκρό βρήκαν οι γονείς του 18χρονο ποδοσφαιριστή της Χάβρης

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο προκάλεσε ο θάνατος του ταλαντούχου Σαμπά Ντιόπ, ο οποίος ήταν υπαρχηγός της εθνικής Γαλλίας Κ19!

Νεκρό βρήκαν οι γονείς του 18χρονο ποδοσφαιριστή της Χάβρης

Ούτε δυο μήνες έχουν μεσολαβήσει από το τραγικό συμβάν με τον Νταβίντε Αστόρι στο Ούντινε και στη Γαλλία βίωσαν κάτι αντίστοιχο μ' ένα παιδί!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, όπως το Paris-Normandie, τον Σαμπά Ντιόπ, ο οποίος τον ερχόμενο Ιούλιο θα έκλεινε τα 19 χρόνια του, εντόπισαν νεκρό οι γονείς του. Λογικό ήταν η είδηση να βυθίσει στο πένθος όλη την ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) Γαλλία.

Ο νεαρός αμυντικός δεν ήταν απλά μέλος της β' ομάδας της Χάβρης και ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήταν εκ των αρχηγών της εθνικής Κ19 και κεφάλαιο για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η Χάβρη εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να δώσει λεπτομέρειες επί της διαδικασίας. Προφανώς αναμένονται τ' αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του Ντιόπ. Ανέφερε απλώς πως ο νεαρός παίκτης δεν είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα, είχε βγάλει κανονικά όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας, ούτε είχε ιστορικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο το σαββατιάτικο παιχνίδι Ρεμς-Χάβρη αναβλήθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK