Το τρομακτικό μήνυμα του Σάλα για τον 'ένοχο' που τον έστειλε στην Κάρντιφ

Ο Εμιλιάνο Σάλα λίγο πριν φύγει από τη ζωή, μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγεται να υποδεικνύει τους ανθρώπους που έγιναν οι ηθικοί αυτουργοί για το θάνατο του.

Το τρομακτικό μήνυμα του Σάλα για τον 'ένοχο' που τον έστειλε στην Κάρντιφ

Ο Εμιλιάνο Σάλα μπορεί να έχασε τη ζωή του, ύστερα από ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όμως το όνομα του συνέχισε να ζει, μέσα από ένα σήριαλ μακράς πνοής, μια διαμάχη ανάμεσα σε Κάρντιφ και Ναντ σχετικά με το αν πρέπει η πρώτη να αποζημιώσει τη δεύτερη, γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι μεταγραφές είναι bigger than life.

Στη συνέχεια, ο Εμιλιάνο Σάλα, μέσα από από αρχείο Whatsapp που διέρρευσε πρόσφατα σε γαλλική εφημερίδα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στην Κάρντιφ. Ο Αργεντινός επιθετικός έλεγε: "Έστειλα ένα μήνυμα στον Μαϊσσά Ντιαγιέ (σ.σ. μάνατζερ του Σάλα) . Με πήρε τηλέφωνο μερικές ώρες μετά. Κουβεντιάσαμε για λίγο και μου είπε ότι ο Φρανκ Κιτά (σ.σ. γιος του ιδιοκτήτη της Ναντ) του είχε ζητήσει να επικοινωνήσουν για ένα σοβαρό θέμα. Τελικά το θέμα ήταν ότι θέλουν να με πουλήσουν.

Υπάρχει μια προσφορά από την Κάρντιφ. Από την πλευρά τους, έχουν κάνει διαπραγματεύσεις και είναι έτοιμοι να πάρουν πολλά λεφτά. Θέλουν οπωσδήποτε να πάω εκεί. Είναι σίγουρα ένα καλοπληρωμένο συμβόλαιο, αλλά από μια ποδοσφαιρική οπτική, δεν με ενδιαφέρει να πάω εκεί. Εκείνοι όμως προσπαθούν με κάθε τρόπο να με στείλουν εκεί. Εκείνος μου λέει ότι είμαστε σε θέση ισχύος, ότι μπορούμε να προτείνουμε ότι θέλουμε ως προς το συμβόλαιο, όλα αυτά. Εγώ όμως δεν νοιάζομαι για όλα αυτά. Στα α*****α μου αυτά τα λόγια για τις θέσεις ισχύος.

Από την άλλη όμως, το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω με τον Κιτά. Είναι ένας άνθρωπος που μου προκαλεί αηδία κάθε φορά που χρειάζεται να τον κοιτάξω. Εκείνος, σήμερα θέλει να με πουλήσει στην Κάρντιφ γιατί έχει κάνει μια τέλεια διαπραγμάτευση. Εκείνος θα πάρει τα λεφτά που θέλει ε; Εκείνος δεν έχει καν ρωτήσει τι θέλω να κάνω εγώ στην καριέρα μου. Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα λεφτά. Κάπως έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, ένα τεράστιο μπάχαλο.

Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί όπως σου είπα πριν, εγώ είμαι αυτός που ξυπνάει κάθε πρωί και πρέπει να κοιτάζει στα μάτια αυτό τον άνθρωπο. Αλλά κανείς δεν κοιτάζει εμένα, κανείς δε σκέφτεται τι έχω να περάσω εγώ σε αυτή την κατάσταση..."

Οι -έμμεσα- ένοχοι για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα, ας απολογηθούν. Αν μπορούν να κοιτάξουν τους οπαδούς των ομάδων τους στα μάτια.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK