Ο χειρότερος παίκτης στη Γαλλία ήταν βασικός στην Εθνική

Όταν προοριζόταν να πάρει τη σκυτάλη από τον Πατρίκ Βιεϊρά, δεν φανταζόταν πως θα καταλήξει να βραβεύεται ως ο χειρότερος ποδοσφαιριστής στη Γαλλία!

Ο χειρότερος παίκτης στη Γαλλία ήταν βασικός στην Εθνική

Κάποτε ο Αμπού Ντιαμπί ήταν ο νέος Πατρίκ Βιεϊρά. Τον διαδέχθηκε, με λίγους μήνες απόκλιση, στην Άρσεναλ και δεν άργησε να καθιερωθεί. Οι συχνοί τραυματισμοί όμως τον άφησαν γρήγορα πίσω. Σταμάτησαν την εξέλιξή του, τον φρέναραν, τον εμπόδισαν ν' ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες, έγινε αναλώσιμος.

Μέχρι που ο πιο πιστός σύμμαχός του, ο Αρσέν Βενγκέρ, έδωσε τη συγκατάθεσή του να φύγει. Για τη Μαρσέιγ του Μπιέλσα (μετά του Μίτσελ) το καλοκαίρι του 2015. Και σε 1,5 χρόνο έχει εμφανιστεί σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος (262 λεπτά), 1 κυπέλλου και 1 με τη δεύτερη ομάδα της Ολιμπίκ! Να γιατί ψηφίστηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ως ο χειρότερος παίκτης στη γαλλική επικράτεια και απειλεί πλέον τον "γυάλινο" παικταρά Γιοάν Γκουρκίφ που έχει... βραβευτεί τρεις φορές με το ποδοσφαιρικό βατόμουρο!

Ακόμη και ο Φρανκ Ριμπερί έχει ψηφιστεί ως ο χειρότερος της χρονιάς, διότι η διάκριση απονέμεται τα τελευταία χρόνια σ' αυτόν που το κλάσμα συμβόλαιο/προσφορά βγάζει αρνητικό πρόσημο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK