Συγκλονίζει το tweet του Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέφερε από φρικτούς πόνους στο ισχίο και αναγκάστηκε να προβεί σε ολική αρθροπλαστική αντικατάσταση. Ένα χρόνο μετά μοιράστηκε το αποτέλεσμα στο λογαριασμό του στο twitter, δείχνοντας την ακτινογραφία από το εσωτερικό του ποδιού του (φωτογραφία).

Πριν από περίπου ένα χρόνο (ίσως και παραπάνω), ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωνε την αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους επειδή δεν μπορούσε να απαλλαγεί από τους πόνους στα πόδια του.

Λίγο καιρό αργότερα πήρε τη μεγάλη απόφαση: να πραγματοποιήσει μία δύσκολη επέμβαση από τον γιατρό Sebastien Parratte, που θεωρείται κορυφαίος του είδους, αντικαθιστώντας την άρθρωση του ενός του ποδιού με μηχανική!!!

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ο χόνδρος στο συγκεκριμένο σημείο είχε καταστραφεί εντελώς με αποτέλεσμα να τραυματίζεται συνέχεια η κλείδωση και ο ίδιος να πονά ασταμάτητα κι αφόρητα.

Αρκετούς μήνες αργότερα  κι αφού προηγουμένως έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεση του να επανέλθει στην ενεργό δράση, ο Τζιμπρίλ Σισέ μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter το νέο του... πόδι!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, ο ειδικός μηχανισμός αντικατέστησε μέρος της άρθρωσης και πλέον ο Σισέ δεν πονάει καθόλου. Είναι μία πάθηση (οστεοαρθρίτιδα) που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο, αλλά είναι πιο συνηθισμένη σε μεγαλύτερες ηλικίες .

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!