Ο 67χρονος πρόεδρος της Λιόν την... πέφτει διαδικτυακά σε 27χρονη σέξι παίκτρια των ΗΠΑ!

Αλήθεια ο 67χρονος πρόεδρος της Λιόν πιστεύει ότι όντως μπορεί να "ρίξει" την 27χρονη παντρεμένη επιθετικό της γυναικείας ομάδας των ΗΠΑ, Άλεξ Μόργκαν; Απ' ότι φαίνεται, ναι. Και μάλιστα την καταδιώκει εδώ και ένα χρόνο μέσω twitter!

Μια απίστευτη ιστορία έχει έρθει στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές τον 67χρονο πρόεδρο της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολά και την κατά 40 χρόνια μικρότερή του, σέξι επιθετικό της γυναικείας ομάδας των ΗΠΑ, Άλεξ Μόργκαν!

Βλέπετε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως είναι τεράστιος φαν της 27χρονης Αμερικανής και την... καταδιώκει εδώ και ένα χρόνο μέσω twitter. Να σημειωθεί ότι η Μόργκαν θεωρείται από τις πιο σέξι αθλήτριες του πλανήτη, ωστόσο τυγχάνει να είναι παντρεμένη!

Ο Ολά όμως δεν χάνει το κουράγιο του! Πρώτη κρούση έγινε στις αρχές του 2016, όταν άρχισε να κάνει retweet αποθεωτικά σχόλια για τη Μόργκαν.

 

Λίγους μήνες αργότερα (Μάρτιος 2016), όταν η Λιόν παρουσίασε το καινούργιο της γήπεδο, ο Ολά έστειλε μήνυμα στην Μόργκαν λέγοντάς της ότι η καλύτερη γυναικεία ομάδα στην Ευρώπη είναι αυτή της Λιόν.

Νέα κρούση μία ημέρα μετά: "Οι καλύτερες αθλήτριες της Αμερικής μπορούν να παίξουν στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης".

Aφού έκανε ένα διάλειμμα τριών μηνών, επανεμφανίστηκε! Η γυναικεία ομάδα της Λιόν κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο Ολά δεν μπορούσε να μην... ειδοποιήσει την Μόργκαν.

 

Δύο εβδομάδες αργότερα, ενόψει Euro ο Ολά φρόντισε να ενημερώσει εκ νέου την Αμερικανή αθλήτρια.

 

Επόμενη στάση... Ολυμπιακοί Αγώνες. Ο Ολά τον... χαβά του και προσπαθεί ακόμη να πείσει την Μόργκαν να πάρει μεταγραφή για Γαλλία!

 

Σα τέλη του Αυγούστου με το που φωτογραφήθηκε η γυναικεία ομάδα της Λιόν, αμέσως ο Ολά θέλησε να τη στείλει στην Μόργκαν!

 

Πρόσφατα το Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το βιβλίο της Άλεξ Μόργκαν και φυσικά ο μεγαλύτερος οπαδός της, έτρεξε να αφήσει το σχόλιό του.

 

Τέλος η Μόργκαν αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για της εκλογές στις αρχές Νοεμβρίου και... ναι καλά καταλάβατε! ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΟΛA!!!

Για όσους δεν γνωρίζετε την Μόργκαν, πρόκειται για την αρχισκόρερ της γυναικείας ομάδας των ΗΠΑ με 71 γκολ σε 118 συμμετοχές, ενώ είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Παράλληλα, κι από τις πιο σέξι:

 

 

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!