Παρί σε Νις: "γα#%# την Μπαρτσελόνα!"

Σε άλλο επίπεδο περνάει η κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο μάνατζερ του Ζαν Μισέλ Σερί αποκάλυψε πως η διοίκηση των Γάλλων ζήτησε να... γ#$2$ τους Ισπανούς!

Nice's Jean Michael Seri, left, gestures infant of Troyes's Jessy Pi during their French League One soccer match, Saturday, March 5, 2016, in Nice stadium, southeastern France. (AP Photo/Lionel Cironneau)
seri AP

Πριν από λίγες ημέρες άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έκαναν ταξίδι μέχρι την Γαλλία με σκοπό να μιλήσουν με την Νις για τον 26χρονο μέσο Ζαν Μισέλ Σερί. Το deal δεν έγινε ποτέ και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.

Όλα αυτά μέχρι να ανοίξει το στόμα του ο εκπρόσωπος του Ιβοριανού άσου, Φρανκλίν Μαλά, ο οποίος έκανε τρομερές αποκαλύψεις που δίνουν νέα διάσταση στην κόντρα της Μπάρτσα με την Παρί.

"Ήταν πιθανή μία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, αφού οι δυο ομάδες βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων. Την Τρίτη ήρθαν (άνθρωποι της Μπάρτσα) στην Γαλλία για να κανονίσουν τα τεχνικά θέματα, αφού γνώριζαν τις ικανότητες του Σερί", είπε αρχικά σε ραδιοφωνικό σταθμό και συνέχισε:

"Παρόλα αυτά η Παρί επικοινώνησε τρεις ημέρες νωρίτερα με την Νις για τον πελάτη μου και πέρασαν το εξής μήνυμα. "Γα$$@ την Μπαρτσελόνα". Κάπως έτσι κόλλησε".

Αντιδράσεις από την διοίκηση των Μπλαουγκράνα δεν έχουμε ακόμα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η κόντρα των δυο συλλόγων παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK