Ζαρντίμ: "Προσπαθώ να προστατεύσω τον Εμπαπέ"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παραδέχθηκε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι σε κατάσταση για να βοηθήσει την Μονακό, εξαιτίας των προτάσεων που... τριγυρίζουν τον 18χρονο επιθετικό.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου την Κυριακή κόντρα στην Ντιζόν ο Εμπαπέ και πολλοί άρχισαν να κάνουν διάφορους συνειρμούς όσον αφορά το μέλλον του νεαρού Γάλλου στην Μονακό.

Φυσικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το θέμα και τα όσα είπε έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση, αφού ουσιαστικά παραδέχθηκε πως ο... μικρός δεν έχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο!

"Ποτέ δεν τιμωρούμε τους παίκτες. Δεν είναι η σωστή λέξη. "Τον προστατεύσαμε" είναι καλύτερη λέξη. Όταν συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα σε ένα 18χρονο παιδί, είναι ευθύνη σου να το προστατεύσεις", είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Ο Κιλιάν δεν είναι ακόμα στο 100%. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όμως είναι κάτι αναμενόμενο από ένα παιδί 18 ετών".

Στη συνέχεια υπερασπίσθηκε τη συμπεριφορά του Εμπαπέ, φέρνοντας ένα έξυπνο παράδειγμα:

"Ακόμα κι εσείς (οι δημοσιογράφοι) αν αύριο έρθει μία εφημερίδα και σας δώσει 15 φορές περισσότερα χρήματα, τότε δεν θα πατάτε με την ίδια ευχαρίστηση τα κουμπιά στο κομπιούτερ σας".