Πρώην πρωταθλητής κόσμου με την Γαλλία έριξε γερό "χαστούκι" σε Πογκμπά και Γκριεζμάν

Η απόφαση των Πογκμπά και Γκριεζμάν να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, εξόργισε πρώην θρύλο της εθνικής Γαλλίας που αναφέρθηκε με βαρύς χαρακτηρισμούς εις βάρος τους.

Πρώην πρωταθλητής κόσμου με την Γαλλία έριξε γερό "χαστούκι" σε Πογκμπά και Γκριεζμάν
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Πολ Πογκμπά μαζί με τον συμπαίκτη του στην εθνική, Αντουάν Γκριεζμάν συμφώνησαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική εκπομπή που θα προβάλλεται από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό "Canal+", έπειτα από κάθε αγώνα της ομάδας και θα έχεις ως θέμα μίνι συνεντεύξεις-συζητήσεις των δύο ποδοσφαιριστών σε πολύ χαλαρό ύφος.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε λίγες ώρες μετά την ήττα των "τρικολόρ" με σκορ 3-2 από την "μαχητική" Κολομβία, γεγονός που βρήκε άκρως αντίθετο τον Κριστόφ Ντουγκαρί με συνέπεια να προκαλέσει την "έκρηξη" του.

Ο θρύλος του Γαλλικού ποδοσφαίρου, που υπήρξε μέλος της "χρυσής" φουρνιάς που κατέκτησε το Παγκόσμιο κύπελλο του 1998 και το Euro του 2000, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC, έστησε στον... τοίχο τους δύο παίκτες και εξαπέλυσε σφοδρή λεκτική επίθεση απέναντί τους.

"Δεν είναι καθόλου σοβαροί" είπε για αρχή, και συνέχισε: "Ο Πογκμπά και ο Γκριεζμάν είναι ηγέτες. Θεωρούνται μεγάλοι παίκτες και παραδείγματα προς μίμηση. Κι όμως, παρόλο που χάνεις, υπογράφεις συμβόλαιο στην τηλεόραση για να πουλήσεις όλες αυτές μ@*#&ιες".

"Δεν ξεκινάς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόλις έχασες ένα παιχνίδι με την εθνική σου ομάδα και μετά θα πάρεις μέρος σε μια εκπομπή που δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό δείχνει ότι δεν είσαι καθόλου συγκεντρωμένος. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για εσένα και ασχολείσαι με ηλίθιες σειρές. Τι είδους τρέλα είναι αυτή;", είπε νευριασμένος ο Ντουγκαρί απευθυνόμενος στον Πολ Πογκμπά.

Πρώην πρωταθλητής κόσμου με την Γαλλία έριξε γερό "χαστούκι" σε Πογκμπά και Γκριεζμάν
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο πρώην Γάλλος επιθετικός που στα "ντουζένια" του είχε φορέσει τις φανέλες τεράστιων συλλόγων όπως της Μίλαν, της Μπαρτσελόνα και της Μαρσέιγ δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά ξεσπάθωσε ξανά λέγοντας: "Χάσατε 3-2 από την Κολομβία και λείπατε για μία ώρα. Έχετε μια ολόκληρη χώρα πίσω σας. Μια χώρα που θέλει να τα πάτε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και εσείς μας το ξεπληρώνετε με αυτές τις βλακείες."

"Είστε ο Πογκμπά και ο Γκριεζμάν, τρίτος πέρυσι στην ψηφοφορία για τη χρυσή μπάλα. Είστε σημαντικοί για την ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι περήφανοι που αγωνίζονται δίπλα σας αλλά εσείς προφανώς δεν το έχετε πάρει χαμπάρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK