Αυτό είναι το... βασικό συμβόλαιο του Νεϊμάρ

Αγγλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ποιος είναι ο βασικός μισθός που έχει προτείνει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Νεϊμάρ και τον... έπεισε να αφήσει την Μπαρτσελόνα για να υπογράψει με τους Γάλλους.

FC Barcelona's Neymar attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Neymar AP

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που δύσκολα θα... σπάσει στο κοντινό μέλλον, αφού τα 222.000.000€ της ρήτρας του Βραζιλιάνου μοιάζουν... άπιαστο όνειρο.

Σύμφωνα με το Sky Sports οι Γάλλοι έπεισαν τον Νεϊμάρ να αφήσει την Βαρκελώνη για το Παρίσι, προσφέροντας του 30.000.000€ το χρόνο, μετά φόρων, ως βασικό μισθό! Δηλαδή το ποσό μπορεί να αυξηθεί κατά πολλά εκατομμύρια ακόμα, αν ο Βραζιλιάνος πιάσει διάφορα μπόνους.

Ρόλο κλειδί στην απόφαση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα φέρεται να έπαιξε ο super agent Πίνι Ζαχάβι, τον οποίο συμβουλεύεται ο 25χρονος άσος προτού πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Η σχέση των δυο ανδρών κρατά από όταν ήταν ακόμα 17 ετών ο Νεϊμάρ και αγωνιζόταν στην Σάντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK