Ο Βεράτι δεν γνώριζε την ύπαρξη του... νέου προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν

Δεκαεπτά χρόνια μετά το περιβόητο "who is Giourkas" του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, έρχεται ο Μάρκο Βεράτι να αναρωτηθεί το ίδιο για τον... νέο προπονητή του στην Παρί! Διαβάστε τι δήλωσε!

Ο Βεράτι δεν γνώριζε την ύπαρξη του... νέου προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν
AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν, εδώ και λίγες ώρες απολαμβάνει τον... θρόνο της "Ligue 1", καθώς με την ευρεία νίκη της με σκορ 7-1 στο ντέρμπι με την Μονακό, ανέκτησε ξανά τα σκήπτρα του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Ωστόσο, η εντός των τειχών επιτυχία έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την εφετινή... αποτυχία της Ευρώπης, αφού η ομάδα του Παρισιού δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League, παρά τον πακτωλό χρημάτων που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι για μετεγγραφές.

Η "Equipe", με δημοσίευμά της έφερε τον Ουνάι Έμερι προ των ευθυνών του και τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποχαιρετήσει την πόλη του φωτός, και ο Γερμανός πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Παρά τις φήμες για συμφωνία των δυο πλευρών, που έχουν αντηχήσει σε όλο το Παρίσι, ο Ιταλός μέσος Μάρκο Βεράτι, φαίνεται να έχει... μαύρα μεσάνυχτα επί του θέματος, αφού όχι μόνο δήλωσε άγνοια, αλλά δεν δίστασε να παραδεχθεί δημόσια ότι δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Τούχελ.

Η απάντηση του θύμισε, βέβαια, την απορία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7 Μαρτίου του 2001 στο ΟΑΚΑ, ο Σκωτσέζος κόουτς ρώτησε: "Who is Giourkas?".

Με τον ίδιο τρόπο αποκρίθηκε και ο Βεράτι. "Τούχελ; Δεν τον ξέρω. Δεν γνωρίζω κάτι γι' αυτόν. Διάβασα μόνο κάποια ρεπορτάζ που έγραφαν ότι είναι ένας καλός προπονητής. Αυτό μόνο", ήταν η αφοπλιστική απάντηση του όταν ρωτήθηκε σχετικά, έπειτα από τη νίκη της Παρί επί της Μονακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK