Χεσέ Ροντρίγκες: "Άστεγος" με νοίκι 700€ την ημέρα!

Αδιάφορος, ξεχασμένος και... χωρίς καν να μπει στον κόπο να βρει σπίτι. Ο Χεσέ Ροντρίγκες, που πήρε μεταγραφή 25.000.000€ στην Παρί, μένει ακόμα σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Γαλλίας που κοστίζει 700€ καθημερινά. Μέχρι και... ιδιωτική πινακοθήκη διαθέτει (VIDEO)!

Χεσέ Ροντρίγκες: "Άστεγος" με νοίκι 700€ την ημέρα!
Jese

Φαγώθηκε να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι μιας και κατάλαβε πως δεν θα έπαιρνε το χρόνο που επιθυμούσε. Τελικός προορισμός το Παρίσι. Κόστος μεταγραφής 25.000.000€. Λίγους μήνες αργότερα, ο Χεσέ είναι... εξαφανισμένος.

Ένας τραυματισμός τον κράτησε πίσω, όμως στα τελευταία παιχνίδια παρότι ήταν στην αποστολή δεν πήρε ούτε... δευτερόλεπτο χρόνου συμμετοχής. Στην Γαλλία αναφέρουν πως είναι ψιλοαδιάφορος, πως έχει πρόβλημα στην επικοινωνία, δεν κάνει προσπάθεια να μάθει τη γλώσσα, ενώ ακόμα μένει σε ξενοδοχείο.

Και όταν λέμε ξενοδοχείο εννοούμε το "Le Royal Monceau", ένα από τα ακριβότερα στην Γαλλία με τον Χεσέ να κοστίζει 700€ την ημέρα! Το πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει σινεμά, γκαλερί με ακριβούς πίνακες, προεδρική σουίτα, πισίνες, από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο και πολλά άλλα καλούδια.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Χεσέ δεν έχει λόγο να... πάψει να είναι "άστεγος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK