Τρεις σπουδαίοι προπονητές τηλεφώνησαν στον Εμπαπέ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα γίνει παίκτης της Παρί με τη γαλλική ομάδα να σπάει νέο μεταγραφικό ρεκόρ μετά απ' αυτό των 222 εκατ. ευρώ του Νεϊμάρ. Ποιοι τρεις κορυφαίοι τεχνικοί προσπάθησαν να πείσουν τον 18χρονο Γάλλο να δουλέψει γι' αυτούς.

Dortmund's Sokratis Papastathopoulos, left, and Monaco's Kylian Mbappe challenge for the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
embape AP

Η Equipe αποκάλυψε την Τρίτη (15/8) ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ προτού συμφωνήσει με την Παρί δέχθηκε τηλεφωνήματα από τρεις συγκεκριμένους προπονητές, κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που προσπάθησαν να τον πείσουν να δουλέψει υπό τις οδηγίες τους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε αρκετά τηλεφωνικά μίτινγκ με τον 18χρονο Γάλλο για να τον φέρει στη Σίτι, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το ίδιο και ο Βενγκέρ που επίσης δεν κατόρθωσε να τον κάνει να αφήσει την Μονακό για την Άρσεναλ.

Τρίτος της παρέας ο Γιούργκεν Κλοπ που ήταν αποφασισμένος να οδηγήσει την Λίβερπουλ στην υπέρβαση και να φέρει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Μερσεϊσάιντ. Άδικος κόπος από τους τρεις της Premier League, αφού σύμφωνα με την L'Equipe ο νεαρός φορ επέλεξε Παρί και σύντομα η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK