Καλπάζει στην Μπουντεσλίγκα ο Φινμπόγκασον!

Η Άουγκσμπουργκ βρέθηκε να χάνει 3-1 από την Φράιμπουργκ στην έδρα της, όμως με δυο γκολ του Φινμπόγκασον (που έκανε χατ-τρικ) στις καθυστερήσεις το γύρισε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (VIDEO)!

Augsburg's Caiuby, left, Alfred Finnbogason, second left, and Rani Khedira, right, celebrate the opening goal by Michael Gregoritsch, second right, during the German Bundesliga soccer match between SV Werder Bremen and FC Augsburg  in Bremen, Germany, Sunday, Oct. 29, 2017.  (Carmen Jaspersen/dpa via AP)
Finnbogason AP IMAGES

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του να σπάσει τον Γενάρη του 2016 και να δοθεί στην Άουγκσμπουργκ με το ίδιο καθεστώς.

Οι Γερμανοί έμειναν ικανοποιημένοι από τον Ισλανδό και αγόρασαν τα δικαιώματα του το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 4.200.000€. Πλέον ο 28χρονος άσος έχει βρει τα πατήματα του στην Μπουντεσλίγκα και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 15 συμμετοχές και 11 γκολ!

Μάλιστα στο ματς κόντρα στην Φράιμπουργκ έκανε χατ-τρικ ( ανοίγοντας το σκορ στο... 1ο λεπτό!), χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του με δυο τέρματα στις καθυστερήσεις ( 91ο και 93ο λεπτό)!

Ο Κώστας Σταφυλίδης σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και πλέον μετράει μόλις δυο εμφανίσεις για 10 και 21 λεπτά αντίστοιχα με Φρανκφούρτη και Μπάγερν Μονάχου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK